Vacatures

Dierenarts gezelschapsdieren

Paraveterinair

Als dierenarts zijnde is er niets mooiers dan het contact met de dieren en iedere keer weer de uitdaging aan te gaan om een dier zo goed mogelijk te helpen. Geen enkele dag is hetzelfde, als je denkt “rustig” geplande afspraken te hebben, kan dit binnen 5 minuten zo veranderen door een spoedgeval. Je moet als dierenarts dus soms best flexibel zijn en het niet erg vinden om soms wat langer door te moeten gaan.
Daarnaast is het even belangrijk een luisterend oor te bieden aan de eigenaar.
Wie zijn wij?
Wij zijn een hecht en gezellig team en gaan samen iedere dag weer deze uitdaging aan. Naast het werken, proberen we dagelijks met elkaar samen te lunchen en tussendoor een koffiepauze in te lassen (we hebben lekkere cappuccino!).
Wij zijn een kleine maar gestaag groeiende praktijk voor gezelschapsdieren in Nieuw-Beijerland, een dorp in de Hoekse waard.
Ben je afgestudeerd (net of al even geleden), spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om samen met ons de uitdaging aan te gaan?
Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@dierenartsenpraktijkanima.nl t.a.v. Anita.
Op dit moment hebben we geen vacature voor een paraveterinair open staan, maar schroom niet om een open sollicitatie te sturen.
Stuur een mailtje naar info@dierenartsenpraktijkanima.nl t.a.v. Anita.